[email protected] +44 14 03 887 124

Ostamme ylijäämävarastoja!

 
„Yhden romu on toisen aarre.”
Jos sinulle pakkaus asiakkaana on kertynyt tarpeettomia pakkauksia, vaikein osa on päästä niistä eroon, mitenkään muuten kuin heittämällä ne pois. Sinulle ja samalla ympäristölle paras ratkaisu olisi kun löytyisi joku, joka haluaisi ostaa ne.
 
 
 
YYlijäämäpakkauksesi voidaan myydä All In Packagingin kautta kahdella tavalla:

Re-Packaging products

Ostamme ylijäämätuotteita
 
Joitain tuotteita on helppo myydä. On vain löydettävä potentiaaliset asiakkaat. All In Packaging tekee yhteistyötä tuhansien pakkausasiakkaiden kanssa. Jos uskomme, että tuotteesi voidaan myydä helposti, ostamme ne sinulta suoraan ja tarjoamme niitä omasta varastostamme asiakkaille.
 
Tuotteesi esitellään All In Packagingilla
 
Monessa tapauksessa emme voi ostaa tuotteitasi, jos määrä on liian suuri varastointiin tai varastosi sopii maantieteellisesti paremmin niiden säilömiselle. Mikä tahansa syy on, voimme auttaa sinua löytämään sopivan asiakkaan! Tuhannet potentiaaliset asiakkaat antavat hyvän mahdollisuuden myydä ylijäämäiset pakkaustuotteesi.
 
All In Packaging on avoin kaikille toimittajille, olitpa ylijäämäpakkausten omistaja, jonka varastotila on rajallinen tai jatkuvien toimitusten pakkausvalmistaja. Autamme sinua mielellämme löytämään oikea asiakkaan ja samalla säästämään rahaa ja ympäristöä. All In Packagingin avulla voit myydä ylijäämäiset tuotteesi myös pienempiä määriä käsitteleville asiakkaille.
 
Jos sinulle on kertynyt ylimääräistä pakkausmateriaalia, täytä alla oleva lomake kertoaksesi siitä meille! Kollegamme ottavat sinuun pian yhteyttä!

 

Ota yhteyttä!

Lataa…