[email protected] +44 14 03 887 124

Tukkumyynti

Displayed wholesale prices are intended to be used as an indication only. These prices are not official offers from All In Packaging and Nordtek. Prices that you actually receive will depend on the USD/EUR/GBP rates, raw materials’ prices, shipping methods and other conditions of your order.

Best wholesale price

Conditions:
· Quantityis based on full container load
· 30% deposit upon ordering, balance payment against documents
· After arrival, goods are collected in our warehouse within 7 working days
· Delivery for other location is up for consultation
 
Why choose All In Packaging?
 
· 20 years of experience in global sourcing
· You can spare efforts and eliminate risks buying from a European specialist instead of directly dealing with Asian or US suppliers
· We can offer the same or better prices than direct overseas suppliers because of the handled large quantities
· Thousands of products in one place
· All In Packaging is available in over 10 different languages, with local offices in many countries providing native speaking customer support

 

 

Mitä All In Packaging -verkkokauppa tarjoaa suuria määriä ostaville asiakkaille?

 
All In Packaging -ratkaisut tarjoavat huomattavia etuuksia suurten määrien ostajille, mikä tekee hankinnoista merkittävästi helpompaa, vähentävät kustannuksia ja tähän käytettyä aikaa.
 
Tällä hetkellä olemassa olevissa verkko- ja yhteydettömissä palvelutoiminnoissa on samanlaisia haittoja: kunkin kumppanin tarjoukset on haettava yksi kerrallaan ja sinun on pyydettävä tarjous useilta kumppaneilta erikseen. Mutta All In Packaging -järjestelmästä löydät tarjouksen useilta valmistajilta ja myyjiltä yhdestä paikasta ja voit valita tuotteita yhteisten kumppaneidemme käytettävissä olevista varastoista. Näin koko prosessista tulee huomattavasti yksinkertaisempi, koska löydät kaikkien kumppaneidemme tuotteet, tuote- ja saatavuustiedot samasta paikasta ja voit pyytää valituista tuotteista välittömästi tarjouksen eikä sinun tarvitse ottaa yhteyttä kumppaneihimme erikseen !
 
All In Packaging -verkkokauppa on sekä vähittäiskauppavarasto että tukkukaupan näyttelytila.
Voit tilata jopa 5000 tuotetta käytettävissä olevista varastoista välittömästi muutamalla napsautuksella. Reaaliaikainen varastotieto ja tarkat tuotekuvaukset varmistavat, että asiakkaat voivat tilata sopivimman tuotteen ja täytämme tilaukset varastosta välittömästi. Sivuillamme näkyvät hinnat ovat kuitenkin vain vähittäismyyntiä varten ja jos tilauksen suuruus ylittää 5000 tuotetta, tarjoamme merkittävästi edullisempia erikoishintoja jokaiselle asiakkaallemme.
Jos haluat tilata tukkukaupan määrän, All In Packaging tarjoaa kolme edullista vaihtoehtoa:
 
Voit pyytää erikoishintatarjouksen yli 5000 tuotteelle.
Tässä tapauksessa myyntiedustajamme lähettävät sinulle räätälöidyn hintatarjouksen erittäin kohtuullisin hinnoin ja tietoa toimitusehdoista ja toimitusmääräajoista.
 
Sinulla on mahdollisuus jättää sopimukseen perustuva tilaus.
Tällöin toimitus ei tapahdu varastosta, vaan tuotannosta ja pidemmin toimitusajoin.
Sopimukseen perustuvan tilauksen puitteissa voimme aloittaa vastaaminen jatkuvaan kysyntääsi. Suurin hyöty sopimukseen perustuvasta tilauksesta on, että vastineeksi pidemmistä toimitusajoista voit saada pyydetyt tuotteet edullisemmin, kuin kaikissa muissa vaihtoehdoissa.
 
Verkkokaupassamme voit käyttää kumppaniemme vakio- ja alennushintaisia varastoja
Voit löytää tietoa heidän varastoistaan yhdestä paikasta ja erikoistarjousta noudattaen voit ostaa tuotteita erityisen edulliseen hintaan. Kumppaneidemme vakio- ja alennushintaiset varastot näkyvät järjestelmässämme ulkoisina varastoina. Jatkuvasti valmistettavat tuotteet on merkitty "jatkuvasti tarjottava toimitus". Alennushintaisista varastoista ei voida taata Jatkuvaa toimitusta, joten niiden hinnoittelu on erittäin edullinen.
 
Tarvitsetko tuotenäytteitä ennen tilausta?
Voit myös tilata näytteitä All In Packagingista ja ne lähetetään nopeasti varastotilanteen mukaan. Tilataksesi näytteitä, laita haluttu määrä ostoskoriin, kysy hintatarjousta ja kirjoita HUOMAUTUKSIIN "Tuotenäyte".
Lataa…