[email protected] +44 14 03 887 124

Yleiset myynti- ja sopimusehdot

Yleiset Verkko-Ostosten Ehdot

 

Voit löytää täältä täydellisen Yleiset Toimitusehdot.

"All In Packaging" -verkkokaupan toiminnasta vastaa NORDTEK PACKAGING LIMITED Company number: 636232, Address: 6-9 Trinity Street, Dublin 2, D02EY47, Ireland, EU VAT No: IE3603571LH).

I. Valitukset 

 1. Mikäli asiakas saa viallisen paketin kuljetusliikkeestä, tämän tulee ilmoittaa asiasta kirjallisesti. Tämä antaa kuljetusliikkeelle mahdollisuuden korvata vahinko. You can submit your complaint by filling out the form at the link below: https://allinpackaging.fi/complaint.html
 2. Tavarantoimittaja voi hyväksyä määrään, vahingoittuneisiin tavaroihin ja taattuihin ulkoisiin ominaisuuksiin liittyvät valitukset vain, jos asiakas esittää ne kolmen työpäivän kuluessa toimituksesta.
 3. Dip Tube Cutting – Conditions of Commitment
  The unit of measurement for dip tube cutting is milimeter in all cases.
  During the process of adjusting the dip tube’s length, the provided value should be considered From the Bottom Of Gasket (FBOG), unless another value is defined in written form, such as detached dip tube length (the length of the whole tube after being detached from the dispenser).
  The adjustment is being made by disadvantaged employees, by manual labour. Delivery times may vary depending on their capacity and the ordered amount. Delivered length accuracy: FBOG +/- 2 mm.
   

 

II. Hinnat

 1. Jollei toisin ole sovittu, tavarantoimittajan hintojen katsotaan tarkoittavan nettohintoja toimitusehtoina EXW Budapest (tehtaalta) ja sisältävät ainoastaan pakkauskulut (kun kyseessä on myynti yksityishenkilöille Unkarin tai yhteisön alueella tai yrityksille, joilla ei ole EU:n lisäarvonveronumeroa, peritään vallitseva lisäarvonvero).
 2. Jos virheelliset hinnat esitetään vaihtelevissa All In Packaging –verkkokaupoissa, Tavarantoimittaja ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita tai tarjoamaan minkäänlaista korvausta Asiakkaalle. Saatuaan ilmoituksen hinnan muutoksesta, Asiakkaalla on täysi oikeus peruuttaa ostos saaden täyden hyvityksen nimenomaiselle tuotteelle.
 3. Jos hinnat ovat virheellisesti muuttuneet automaattisen yhteenlaskun teknisen vian vuoksi maksutapahtuman aikana, myyjällä on täysi oikeus perua virheellinen tilaus ja ilmoittaa tilaus oikeilla ja päivitetyillä tuotteen hinnoilla. 

 

III. Toimitusmääräajat

 1. Kun kyseessä on varastotoimitus, toimituksen määräpäivä on neljä työpäivää alkaen hetkestä, jolloin kaikki toimitusedellytykset on varmistettu ja tavaroiden ostohinta on hyvitetty tavarantoimittajan pankkitilille.
 2. Arvioitu toimitusaika lähettämisen jälkeen lukee "Toimitus" –sivulla.
 

 

IV. Tuotenäytteet 

 1. Tavarantoimittaja tarjoaa Asiakkaille ilmaisia näytteitä: 3 tuotteesta, 1 näyte/tuote. Asiakkaan tulee maksaa näytteiden toimituskustannukset. 

 

 

V. Peruutusoikeus

 1. Asiakas voi peruuttaa osapuolten välillä toteutuneen (verkko-)oston 14 päivän kuluessa tavaroiden vastaanottamisesta. Ostajan on ilmoitettava tämän ajan sisällä Toimittajalle kirjallisesti peruutusaikeistaan. Muut peruutusoikeuden edellytykset:
  Ostaja palauttaa ostamansa tuotteen/tuotteet täysimääräisenä lähetyksenä omalla kustannuksellaan ja vahingoittumattomina. Varaston osoite: Unkari, Budapest, H1171, Pesti street 474.

 

1.a The Customer shall examine the hygiene and microbiological compliance of the ordered goods within 14 days from receipt. Hygiene and microbiological complaints shall only be accepted by the Supplier within 14 days from receipt.

 1. Tavarantoimittajan pahoittelee ilmoittaakseen Asiakkaalle, että palautusta ei voida hyväksyä millekään etikettitilauksille. Lukeaksi täydelliset ehdot etikettien tilauksesta, vieraile sivulla http://allinpackaging.fi/label-terms.html

 

Voit löytää täältä täydellisen Yleiset Toimitusehdot (Suomeksi).
Lataa…